Dinsdag clubavond
We spelen iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Met wie je speelt wordt door het lot bepaald. Na ieder spel wordt de stand genoteerd. Deze telt mee voor de zomer- of de wintercompetitie. Daardoor blijven we toch een beetje scherp, want we willen graag winnen ook al drinken we eveneens graag een borrel.

Zomerseizoen
Het Buutje speelt in het zomerseizoen buiten op 6 banen, die ze huurt van Sportcomplex De Braken te Boxtel. Het zomerseizoen loopt van april tot en met de eerste helft van oktober.

Winterseizoen
In de winterperiode maken we gebruik van de binnenaccommodatie van onze Boxtelse zustervereniging 'De Walnoot'. Het winterseizoen loopt van de tweede helft van oktober tot en met maart.

OPZET VERENIGINGSAVONDEN 2014/2015


De voorlaatste avond van de zomer- en wintercompetitie worden er 4 wedstrijden gespeeld om een prijs. De behaalde resultaten tellen mee in de competitie eindstand.
De laatste avond van het zomer- en winterseizoen wordt de finale gespeeld tussen de 4 hoogst geëindigde personen. In een halve competitie wordt uitgemaakt wie de uiteindelijke winnaar is.

Op de overige dinsdagavonden wordt er een competitie gespeeld met doubletten of tripletten.
Gedurende het gehele seizoen zijn er een aantal vaste maar ook spontaan georganiseerde evenementen.
De vaste evenementen zijn ondere andere onderlinge wedstrijden met leden van de Walnoot en (individuele) deelname aan het jaarlijks boel-festijn van 'Essche Boeltje' in september